Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2610 321 674

PETRONAS Syntium 1000 10W-40 200L

Κωδικός (SKU): X00-PET-0021

[Επικοινωνήστε για Τιμή]

Σε Απόθεμα

 

PETRONAS Syntium 1000 10W-40 

Βαρέλι 200 Λίτρων

Η PETRONAS δημιουργήθηκε το 1974 σαν εθνική εταιρεία πετρελαίου της Μαλαισίας (Petroliam Nasional Berhad) , με σκοπό την αποκλειστική αξιοποίηση των ορυκτών αποθεμάτων κα άλλων φυσικών πόρων. Στηριζόμενη σε αυτό το δεδομένο , αναπτύχθηκε ραγδαία τις επόμενες δεκαετίες διεθνώς και εξελίχθηκε σε παγκόσμιο παραγωγό και διακινητή πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Η PETRONAS έχει σήμερα σημαντικές επιχειρηματικές δραστηριότητες και αναπτυσσόμενες επενδύσεις στην Ασία , την Αφρική και την Ευρώπη.Συγκαταλέγεται στις 10 μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρίες παγκοσμίως.

Ο τομέας λιπαντικών διακινείται στην Ευρώπη απο την PETRONAS Lubricants International (PLI) που είναι θυγατρική της Μαλαισιανής PETRONAS , με έναρξη δραστηριότητας το 2008.

Η PETRONAS Lubricants International (PLI) είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα της ένωσης της PETRONAS και της FL (Fiat lubrificanti) - Selenia και έχει έδρα το Villastelone του Τορίνο.

Σήμερα η PETRONAS Lubricants είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής λιπαντικών για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, επαγγελματικά αυτοκίνητα, γεωργικά μηχανήματα, μηχανήματα έργων και βιομηχανίες με πάνω από ενενήντα χρόνια δυναμικής παρουσίας στο διεθνές προσκήνιο.Η εμπειρία της στον τομέα και η υψηλή τεχνολογία που υιοθετεί, οδηγεί στην παραγωγή αξιόπιστων προϊόντων ανώτερης ποιότητας με στόχο τη διασφάλιση της μέγιστης απόδοσης του κινητήρα και την άριστη προστασία των μηχανικών μερών κάθε οχήματος.


Fluid Technology Solutions™ για το σήμερα και το αύριο.


Οι μάρκες λιπαντικών & χημικών που διακινεί ή ίδια & μέσω θυγατρικών στον Ευρωπαϊκό χώρο είναι : SYNTIUM , SELENIA , URANIA , PARAFLU , TUTELA , AMBRA , AKCELA , ARBOR , AKROS , SUNOCO , AREXONS , OLEOBLITZ 

Οχήματα & Μηχανήματα που χρησιμοποιούν προϊόντα της  PETRONAS Lubricants είναι : IVECO , IRISBUS , OM , KOBELCO , GROUP FIAT , ABARTH , CASE , NEW HOLLAND , FPT , STEYR , ASTRA , GOLDONI , BENELLI , KEEWAY , AEON , YANMAR , ZF , GETRAG , LOMBARDINI , DEUTZ , DANA , BEHR , GRAZIANO , CUMMINS κ.α.

-------

 Υψηλής ποιότητας λιπαντικό κινητήρων

Η υψηλή τεχνογνωσία που απέκτησε η PETRONAS απο την εμπλοκή της με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικότερα είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία της σειράς λιπαντικών SYNTIUM.Μια σειρά κορυφαία τεχνολογικά , ικανή να εξυπηρετήσει πλήρως τις σύγχρονες απαιτήσεις λίπανσης.

Το PETRONAS Syntium 1000 10W-40 είναι ένα κορυφαίο συνθετικής βάσης λιπαντικό υψηλής ποιότητας.

 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το PETRONAS Syntium 1000 10W-40 προσφέρει ;

Εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές θερμοκρασίες & μεγάλη αντοχή στο χρόνο
Κορυφαία προστασία του κινητήρα και ιδανική λιπαντικότητα κάτω απο όλες τις συνθήκες
Βελτιώνει την απόδοση και βοηθά στην εξοικονόμηση καυσίμου
Κατάλληλο για κινητήρες νέας γενιάς υψηλών απαιτήσεων με αυξημένη ιπποδύναμη & πολυστροφία
Μειώνει την κατανάλωση λιπαντικού

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΙΠΑΝΣΗΣ

Σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή & ανάλογα τις οδηγικές συνθήκες

 

ΤΥΠΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

API SN/CF
ACEA A3/B3/B4
M.B. 229.1
VW 505.00

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Δοχείο 1L & 4L & Βαρέλι 200L

  • PETRONAS  PETRONAS
  • 10W-40 10W-40
  • ACEA : A3/B3/B4 ACEA : A3/B3/B4
  • API : SN/CF API : SN/CF
  • Mercedes Benz : 229.1 Mercedes Benz : 229.1
  • Volkswagen : 505.00 Volkswagen : 505.00
  • Βαρέλι / Barrel 200 Λίτρων LT Βαρέλι / Barrel 200 Λίτρων LT
Ευρωπαϊκή Ένωση / European Union

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

Φόρτωση ...