Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2610 321 674

ENEOS Premium Ultra 0W-50 Fully Synthetic 1L

Κωδικός (SKU): X00-ENE-0001

[Επικοινωνήστε για Τιμή]

Δεν υπάρχει απόθεμα

 

ENEOS Premium Ultra 0W-50  Fully Synthetic 

Δοχείο 1 Λίτρου


Προσδεθείτε και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία "ENEOS".

     To ENEOS Premium Ultra 0W50 είναι το “απόλυτο” πραγματικά πλήρως συνθετικό λιπαντικό βενζινοκινητήρων , ειδικά κατάλληλο για αυτοκίνητα με κινητήρες υψηλών ιπποδυνάμεων και κυβισμού .

Το ENEOS Premium Ultra 0W50 προσφέρει σταθερή απόδοση και αυξημένη ισχύ με το μοναδικό παγκοσμίως ιξώδες 0W50 , που αποδίδει με απόλυτη συνέπεια σε όλο το φάσμα των συνθηκών οδήγησης και θερμοκρασιών και προέρχεται από την προηγμένη τεχνολογία λιπαντικών που έχει εξελιχθεί για τους αγώνες αυτοκινήτων Honda Formula 1 από την Nippon Oil Corporation .

 Πλήρως Συνθετικό Λιπαντικό Βενζινοκινητήρων

     Όταν τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων με μεγάλου κυβισμού κινητήρες οδηγούνται για μεγάλες χρονικές περιόδους σε υψηλές θερμοκρασίες και υψηλά φορτία, χρειάζονται την εξαιρετική ανθεκτικότητα κατά της θερμοκρασίας και την σταθερότητα κατά της οξείδωσης που μόνο ένα συνθετικό λάδι κινητήρων μπορεί να παρέχει.

Λόγω του ότι το ENEOS Premium Ultra 0W50 είναι κατασκευασμένο από 100% συνθετικό λάδι, έχει ένα εξαιρετικά μεγάλο εύρος ιξώδους 0W-50 το οποίο εγγυάται έξοχη απόδοση κατά την εκκίνηση ακόμα και με χαμηλές χειμερινές θερμοκρασίες καθώς και την δημιουργία και διατήρηση ενός εξαιρετικού φιλμ λαδιού στις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες και κατά την διάρκεια της οδήγησης με υψηλές ταχύτητες σε μεγάλα φορτία του κινητήρα.

   Εξαιρετική Σταθερότητα κατά της Οξείδωσης σε Υψηλές Θερμοκρασίες και Ανθεκτικότητα κατά της Αλλοίωσης

      Tο ENEOS Premium Ultra 0W50 είναι κατασκευασμένο από ένα προσεκτικά σχεδιασμένο μείγμα από 100% συνθετικής βάσης λάδια και βελτιωτικά πρόσθετα, και ως εκ τούτου η σταθερότητά του κατά της οξείδωσης σε υψηλές θερμοκρασίες είναι σημαντικά ανώτερη από εκείνη των συμβατικών ανταγωνιστικών λιπαντικών κινητήρων .

Το ENEOS Premium Ultra 0W50 έχει επίσης εξαιρετική ανθεκτικότητα κατά την δημιουργίας καταλοίπων άνθρακα, μία θεμελιώδη ιδιότητα για την προστασία των στροφείων των υπερσυμπιεστών οι οποίοι λειτουργούν σε υψηλές θερμοκρασίες και ταχύτητες.

   Πληροί τις πιο αυστηρές και πρόσφατες προδιαγραφές API (American Petroleum Institute)

      Η εξαιρετική απόδοση του ENEOS Premium Ultra 0W50 έχει αποδειχθεί από την πιστοποίησή του κατά API SM, το πιο πρόσφατο και αυστηρό πρότυπο προδιαγραφών για λιπαντικά βενζινοκινητήρων που έχει εκδοθεί από το American Petroleum Institute.

 

 

 

  • ENEOS - JX NIPPON ENEOS - JX NIPPON
  • 0W-50 0W-50
  • API : SM API : SM
  • Δοχείο / Bottle 1 Λίτρου LT Δοχείο / Bottle 1 Λίτρου LT
Ιαπωνία / Japan

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

Φόρτωση ...