Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2610 321 674

ENEOS CVT Fluid Synthetic 1L

Κωδικός (SKU): X00-ENE-0030

12,49

Σε Απόθεμα

ENEOS CVT Fluid Synthetic   1L


ENEOS CVT Fluid Synthetic

Δοχείο 1 Λίτρου


Λιπαντικό ENEOS CVT (Continuously Variable Transmission)
100 % Πλήρως Συνθετικό Λιπαντικό

Στην Ιαπωνία, το μερίδιο των αυτοκινήτων που εξοπλίζονται με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων τεχνολογίας CVT (συνεχώς μεταβλητές μεταδόσεις) έχει φθάσει στο πέντε τις εκατό όλων των αυτόματων οχημάτων, και αυτό το μερίδιο συνεχίζει να αυξάνεται.
Τα κοινά αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων μετατρέπουν τη ροπή μέσο υγρού (Fluid Torque Converters) , ενώ τα CVTs χρησιμοποιούν ζώνες (belts) μετάλλων και τροχαλίες για να διαβιβάσουν τη δύναμη της μηχανής.

Χάρη στη εξαιρετική αναλογία μετάδοσης δύναμης και την καλύτερη απόδοση σε οικονομία καύσιμων από τις συνηθισμένες αυτόματες μεταδόσεις, πολλοί κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν υιοθετήσει CVTs όλο και σε περισσότερα μοντέλα . Κατασκευασμένο από υψηλής απόδοσης συνθετική βάση και προσεκτικά επιλεγμένες πρόσθετες ουσίες, συμπεριλαμβανομένων μεταβλητών τριβής, καθαριστικών-διαλυτικών, ανασταλτικών παραγόντων οξείδωσης, βελτιωτών δεικτών ιξώδους, ανασταλτικών παραγόντων διάβρωσης, και αντι αφρώδους ουσίας το συνθετικό ENEOS CVT Fluid Synthetic είναι ένα ισορροπημένο λιπαντικό που σχεδιάζεται ειδικά για τα αυτοκίνητα με την μέταλλο-ζώνη CVTs .

 

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


1. Άριστα Χαρακτηριστικά Τριβής Μετάλλων
Τα CVTs χρησιμοποιούν μεταλλικές ζώνες και τροχαλίες αντί των μετατροπέων ροπής που χρησιμοποιούνται στα κανονικά αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και είναι η τριβή μεταξύ εκείνων των ζωνών και τροχαλιών που μεταβιβάζει τη δύναμη. Επειδή το λιπαντικό ENEOS CVT Fluid Synthetic  γίνεται από ένα ισορροπημένο μίγμα απορρυπαντικών μετάλλου , ουσίες μείωσης της τέφρας και τις ακραίας-πίεσης, μεταβλητών τριβής, και άλλες πρόσθετες ουσίες, αποτρέπει την φθορά στα σημεία επαφής μέταλλο με μέταλλο στις ζώνες και στις τροχαλίες.

2. Συμβατό με όλους τους τύπους αυτοκινήτων με την μέταλλο-ζώνη CVTs
Το λιπαντικά CVT απαιτούν καλή ικανότητα μεταφοράς ροπής μεταξύ των τμημάτων μετάλλων καθώς επίσης και ιδιότητες κατά του τρέμουλου , αλλά η βελτίωση κατά του τρέμουλου απαιτεί συνήθως μια θυσία στη μεταφορά ροπής μέταλλο-μετάλλο . Τώρα η Nippon Oil έχει αναπτύξει αυτή τη υψηλού επιπέδου νέα τεχνολογία τόσο για τη μεταφορά ροπής όσο και κατά του τρέμουλου . Το λιπαντικό ENEOS CVT Fluid Synthetic αποδίδει έξοχα και στους δύο τομείς στα οχήματα με μέταλλο-ζώνες CVT που γίνονται από όλους τους κατασκευαστές.

3. Κορυφαίας κλάσης Λιπαντικό Μετάδοσης με Υψηλή Απόδοση
Το ισορροπημένο μίγμα της υψηλής απόδοσης της πρώτης ύλης και οι προσεκτικά επιλεγμένες πρόσθετες ουσίες που χρησιμοποιούνται στο λιπαντικό ENEOS CVT εξασφαλίζουν ανώτερη απόδοση σε κάθε περιοχή που απαιτείται το λιπαντικό μετάδοσης, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλής θερμοκρασίας ιδιοτήτων ροής, της σταθερότητας οξείδωσης, της αντοχής ενάντια στη φθορά, της σταθερότητας διάσπασης (shear), της συμβατότητας των υλικών , και της πρόληψης δημιουργίας αφρού .

 

  • ENEOS - JX NIPPON ENEOS - JX NIPPON
  • Δοχείο / Bottle 1 Λίτρου LT Δοχείο / Bottle 1 Λίτρου LT
Ιαπωνία / Japan

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

ENEOS Presentation Mini ( Σύντομη Παρουσίαση )


ENEOS Presentation Maxi (Αναλυτική Παρουσίαση)


Φόρτωση ...