Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2610 321 674

Βιομηχανικών & Λοιπών Εφαρμογών

Τα λιπαντικά υψηλής απόδοσης που προτείνει η AUTOTEC - ΔΟΥΜΑΣ  μειώνουν το κόστος συντήρησης και λειτουργίας των μηχανημάτων.Αποτέλεσμα : Μείωση λειτουργικού κόστους και κέρδος για εσάς!!!

 

Σε κάθε πολύπλοκο και ακριβό μηχάνημα το λιπαντικό είναι συνήθως το απλούστερο και φθηνότερο μέρος αυτού. Ο ρόλος όμως του λιπαντικού κάθε άλλο παρά απλός είναι.

Η διάρκεια ζωής των ρουλεμάν, γραναζιών, αλυσίδων, κλπ, εξαρτάται κατά ένα μεγάλο μέρος από το λιπαντικό. Επίσης, οι εργατοώρες για λίπανση και επισκευές, οι απώλειες παραγωγής λόγω βλαβών, η κατανάλωση ενέργειας λόγω τριβών, είναι μεγέθη που σχετίζονται άμεσα με την απόδοση του λιπαντικού.

Ολοένα και περισσότερο σήμερα γίνεται διεθνώς αποδεκτό ότι η χρήση λιπαντικών υψηλής απόδοσης μπορεί να αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη σε κάθε βιομηχανία & βιοτεχνία. Το λειτουργικό κόστος μπορεί να μειωθεί εντυπωσιακά χωρίς ουσιαστικά να επιβαρυνθεί το κόστος λίπανσης, το οποίο εξάλλου αποτελεί ένα μικρό μόνο ποσοστό συγκρινόμενο με τα άλλα μεγέθη. Επί πλέον, τα μηχανήματα μπορούν να δεχθούν μεγαλύτερα φορτία ή να δουλέψουν σε υψηλότερες ταχύτητες, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα τους.

 H AUTOTEC - ΔΟΥΜΑΣ διαθέτει  ειδικά προϊόντα μελετημένα να λύσουν κάθε πρόβλημα συντήρησης στις βιομηχανικές & λοιπές εγκαταστάσεις. Σε αυτά συμπερλαμβάνονται  μια σειρά προϊόντων  ενδεδειγμένα για διάφορους τομείς παραγωγής στην  βιομηχανία & βιοτεχνία , όπως διαλύτες ασφαλείας, λιπαντικά, προστατευτικά, όξινα και αλκαλικά, απορρυπαντικά, απολυμαντικά, ενζυματικοί  βιοδιασπαστές, κλπ.

Επιλέξτε τoν τύπο / προμηθευτή  που θέλετε  , κάνοντας "κλίκ" πάνω στο αντίστοιχο όνομα!

Φόρτωση ...