Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2610 321 674

ENEOS

     Η JX Nippon Oil & Energy Corporation , μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πετρελαιοειδών στον κόσμο,  με ένα παγκόσμιο δίκτυο άνω των 10.000 πρατηρίων προσφέρει στους καταναλωτές την μοναδική εμπειρία της εξυπηρέτησης Nippon ενώ δαπανώντας ετησίως άνω των 127 εκ $ σε έρευνα και ανάπτυξη καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για την ικανοποίηση των αναγκών αλλά και των απαιτήσεων τους. Η ανθρωποκεντρική έμφαση στον καταναλωτή ενσαρκώνεται στο όραμα της εταιρίας που απεικονίζεται στην βασική φιλοσοφία της εταιρείας "Your choice of Energy" με παράλληλο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

                      Τομείς δραστηριοτήτων της JX NIPPON OIL & ENERGY CORPORATION

 •    Εξόρυξη και Ανάπτυξη
 •    Υγραέριο
 •    Μεταφορά και αποθήκευση
 •    Διύλιση και Παραγωγή
 •    Πρατήρια ENEOS
 •    Πετροχημικά - Χημικά
 •    Ενεργειακές Κυψέλες
 •    Λιπαντικά
 •    Υψηλής ποιότητας λιπαντικά από τη JX Nippon Oil & Energy Corporation που φροντίζουν το αυτοκίνητό σας και συμβάλουν καθοριστικά στην μακροβιότητα του κινητήρα . Ανάπτυξη και προώθηση Πλήρως Συνθετικών Λιπαντικών με μοναδικές προδιαγραφές (0W20 – 0W50)

     Αποδεδειγμένη εργαστηριακά την μείωση της κατανάλωσης του καυσίμου και την αύξηση της ιπποδύναμης . Μια πραγματικά καινοτόμα Προϊοντική γκάμα Λιπαντικών που αναμφισβήτητα θα ενθουσιάσει τον έλληνα καταναλωτή δίνοντάς του την δυνατότητα για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά της προμήθειας Λιπαντικών ENEOS με την πανθομολογούμενη ποιότητα των Ιαπωνικών προϊόντων .

     Η JX Nippon Oil προσφέρει μια πλήρη σειρά Λιπαντικών Υψηλής Ποιότητας με το ευρέως γνωστό όνομα ENEOS  , για Βενζινοκινητήρες, Βενζινοκινητήρες Eιδικών Eφαρμογών, Ελαφρών Πετρελαιοκινητήρων, Κινητήρων Diesel, Κινητήρων Diesel Νέας Τεχνολογίας , Αγροτικών Μηχανημάτων, Μοτοσυκλετών, Μηχανημάτων Κατασκευών και διάφορες άλλες εφαρμογές.

     Η στενότατη και μακροχρόνια συνεργασία της JX Nippon Oil με Κατασκευαστές Αυτοκινήτων όπως οι Toyota, Honda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Daimler και GM αποτελεί απόδειξη της εντυπωσιακά υψηλής ποιότητας που αντικατοπτρίζεται στην Προϊοντική γκάμα των Λιπαντικών ENEOS. Ανεξάρτητα από το αν το ζητούμενο είναι η Ισχύς , οι Επιδόσεις ή η οικονομία καυσίμου, η μάρκα ENEOS έχει την ιδανικότερη προϊοντική πρόταση.

H AUTOTEC - ΔΟΥΜΑΣ είναι μέλος του εξουσιοδοτημένου δυκτίου της ENEOS !

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.

Φόρτωση ...