Για Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2610 321 674

AREXONS Mirage Rinnova Fanali Αλοιφή για Φανάρια 150ml

Κωδικός (SKU): X00-ARE-0026

4,49

Σε Απόθεμα

Οι εκπτώσεις της ποσότητάς μας:

Ποσότητα  4+   12+ 
Τιμή  €4,25   €3,90 

 

 AREXONS Mirage Rinnova Fanali - Lights Renewer

Βελτιώνει την Φωτεινότητα

Αλοιφή για Φανάρια

Αλοιφή για ανανέωση θαμπών πλαστικών φαναριών

Σωληνάριο 150 ml

 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το AREXONS Mirage Rinnova Fanali είναι κρέμα-αλοιφή σε σωληνάριο για την ανανέωση παλιών &  θαμπών κρυστάλλων πλαστικών φαναριών.Περιέχει ειδική φόρμουλα που βοηθά στην αφαίρεση της επιφανειακής θαμπάδας απο καθε τύπο φαναριού με πλαστικό κρύσταλλο.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  Καθαρίζουμε την επιφάνεια του κρυστάλλου , που θέλουμε να ξεθαμπώσουμε  , απο σκόνη , υγρασία κ.λ.π.Για τον σκοπό αυτό καλό θα ήταν να καθαρίσουμε με ειδικό ύφασμα απο μικροϊνες.

Παίρνουμε απο το σωληνάριο μια μικρή ποσότητα κρέμας με ένα μαλακό και καθαρό ύφασμα ή σφουγγάρι.Απλώνουμε την αλοιφή με κυκλικές επαναλαμβανόμενες κινήσεις στην επιφάνεια του κρυστάλλου , μέχρι να δούμε τα πρώτα ορατά αποτελέσματα.

Συνεχίζουμε με υπομονή τρίβοντας με το χέρι ,τμήμα-τμήμα για πιο σωστή εργασία.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί , εναλλακτικά  και ειδικός λειαντικός τροχός αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή & εμπειρία. Εφαρμόζουμε επαναληπτικά την ίδια διαδικασία για να πετύχουμε τον βαθμό ξεθαμπώματος που θέλουμε.Στο τέλος καθαρίζουμε καλά την επιφάνεια του φαναριού .

 

  • AREXONS AREXONS
  • Σωληνάριο / Tube 150 ml Σωληνάριο / Tube 150 ml
Ιταλία / Italy

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

Φόρτωση ...